Известие

Collapse
No announcement yet.

ИЗПОВЕДАЛНЯ!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Можеше и да е по-лошо Примерно да ти гръмне и Твин спарка, докато караш лаптопа към сервиза...
    Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Как да не ти се възхити човек на оптимизма
      I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
      Roosevelt

Comment

• Всяко зло за добро, лаптопа се прави, а на жената и е изтекла явно гаранцията
        В тоя тон на мисли - ония ден ме беше запушил един врачански "пич", баш си спрял във вътрешния двор на кооперацията пред мен. Викнах го и започна да подскача(май се подчинява на девиза "По-добре як и тъп, отколкото само тъп"), бил имал апартамент и щял да си спира в двора, а не на улицата, ако трябвало щял да спира на изхода(факта, че имам 2 апартамента не важи ). Та призива ми е - господа и госпожи ин0земци, моля Ви много, когато идвате на гости в нашата "китна" столица, поне се дръжте възпитано и с достойнство, защото иначе заслужено си печелите прозвището "селяни".
        Arena Coast Customs

Comment

• Честит първи сняг
          156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
          http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

• бях в окръжна болница до Спешното,и спира линейка на рампата и свалят един ром на носилка и сина му до него момче на 24 години.вкарват го вътре той се държи за главата и ломоти нещо,питам момчето-сина му на вънка абе така и така какво е станало а той ме гледа и вика
            АБЕ КОНЯТ ЧЕЛАФ У ГЛАВАТА И НАПРАВО ПОЛОВИН ЧАС ТУШ... нема толко смех едвам състави това изречение,ромите са от Ихтиман,коня го е ритнал в главата и баща му е изпаднал в несвяст половин час.

Comment

• За нищо, ама за НИЩО на света НЕ минавайте през 4-ти км и Цариградско шосе . Около 45мин съм стояла на едно място. Колата загря, идваше ми да захапа волана по едно време. За колко нерви и бензин изхабих да не говориме.
              http://www.youtube.com/watch?v=ePjq6MqNOdo
              159 1.9JTDm
              156 1.8TS ...exxxx
              145 1.4TS ...exxxx

Comment

• Първоначално публикувано от Geri_ms Покажи съобщение
                За нищо, ама за НИЩО на света НЕ минавайте през 4-ти км и Цариградско шосе . Около 45мин съм стояла на едно място. Колата загря, идваше ми да захапа волана по едно време. За колко нерви и бензин изхабих да не говориме.
                За 45 мин стоене на място запалена колата ти е изгорила около 700-800 грама бензин
                156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Ама грама или ml ?
                  Защото разликата е ехеее - доста
                  Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                  Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                  Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение
                    Ама грама или ml ?
                    Защото разликата е ехеее - доста
                    ml
                    156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Първоначално публикувано от CrazyElement Покажи съобщение
                      Приключих 1 година и 2 месечна връзка , и на всичкото отгоре ми изгърмяха пиксели на лаптопа , който е само на 6 месеца
                      Какъв ти е лаптопа, да не си купуваме такъв?!

---------- Post added at 23:34 ---------- Previous post was at 23:32 ----------

Първоначално публикувано от Pastora Покажи съобщение
                      Всяко зло за добро, лаптопа се прави, а на жената и е изтекла явно гаранцията
                      В тоя тон на мисли - ония ден ме беше запушил един врачански "пич", баш си спрял във вътрешния двор на кооперацията пред мен. Викнах го и започна да подскача(май се подчинява на девиза "По-добре як и тъп, отколкото само тъп"), бил имал апартамент и щял да си спира в двора, а не на улицата, ако трябвало щял да спира на изхода(факта, че имам 2 апартамента не важи ). Та призива ми е - господа и госпожи ин0земци, моля Ви много, когато идвате на гости в нашата "китна" столица, поне се дръжте възпитано и с достойнство, защото иначе заслужено си печелите прозвището "селяни".
                      Що не го обърса и него и колата му?

---------- Post added at 23:37 ---------- Previous post was at 23:34 ----------

Първоначално публикувано от Geri_ms Покажи съобщение
                      За нищо, ама за НИЩО на света НЕ минавайте през 4-ти км и Цариградско шосе . Около 45мин съм стояла на едно място. Колата загря, идваше ми да захапа волана по едно време. За колко нерви и бензин изхабих да не говориме.
                      Мацо, не е загряла. А ти що не я изгаси да не аБиш бенДзин?

---------- Post added at 23:55 ---------- Previous post was at 23:37 ----------

Язека па си пием блага ракийка от дедо, пощипвам жената и ми е гот! Наздраве колегиииии!
                      sigpic
                      Subaru Legacy 3.0 H6
                      Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
                      0888 511 533 - Бонев

Comment

• Айде да си похваля таралясника....поредната порция 2500км, никакви грижи и среден разход 6.3 при средна скорост 115км/ч....доволно

OEM & Ventura Garage
                        http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

• Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщение
                          Айде да си похваля таралясника....поредната порция 2500км, никакви грижи и среден разход 6.3 при средна скорост 115км/ч....доволно
                          излизай да припадащ от 1.7 чуствам страха ти
                          Alfa Romeo 147 05" 1,9 JTDm Distinctive
                          ех.. Малкото КуВе
                          sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Васил Петров Покажи съобщение
                            излизай да припадащ от 1.7 чуствам страха ти

Eла Васко, ще се пуснем на околовръстното....на Кентърбъри.....ако стигнеш до тука

OEM & Ventura Garage

Comment

• Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщение

Eла Васко, ще се пуснем на околовръстното....на Кентърбъри.....ако стигнеш до тука
                              батка аз ще стина ама ти на дали с тоя грумбел-,мартвец.
                              Alfa Romeo 147 05" 1,9 JTDm Distinctive
                              ех.. Малкото КуВе
                              sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Васил Петров Покажи съобщение
                                батка аз ще стина ама ти на дали с тоя грумбел-,мартвец.
                                аз стигнах вече

OEM & Ventura Garage

Comment

Working...
                                X